VALG AF STOF

Hjælp til at vælge det helt rigtige gardin- eller møbelstof.

At vælge stof til dine gardiner eller betræk til dine møbler kan være svært, for der er næsten uanede muligheder. Her har jeg samlet alle de leverandører jeg samarbejder med – du kan gå på opdagelse på deres hjemmesider og finde det stof du altid har drømt om. Under hver tekstil-leverandør har jeg tilføjet lidt information om hvad deres specialer er – så er det nemmere at navigere rundt, synes jeg.

God fornøjelse!
Klik på de enkelte logoer for at komme til leverandørens hjemmeside..

HESTEHÅRSBETRÆK

HESTEHÅRSBETRÆK FRA JOHN BOYD TEXTILES

Er du til KLASSISK elegant luksus er du kommet til det rette sted! (Pas på, der er fare for mundvand!) Hestehårsbetræk er uopslideligt. I Danmark kender vi bedst sort hestehårsbetræk, men hvorfor ”nøjes” med det når der er mange flere muligheder?? John Boyd har vævet hestehårsbetræk siden 1837. I dag væves det stadig på deres gamle væve fra 1870! Vil du sætte dit eget præg på stoffet (som det Norske og Svenske Kongehus) kan betrækket broderes med motiv af eget ønske.

HESTEHÅRSBETRÆK FRA EMIL ROTTER

Tysklands John Boyd. Stil- og kvalitetsmæssigt ligger disse to meget nært. Tilbyder også at brodere motiver på. Hvad med en flue? Det er da humor!

Kontakt

Tlf: +45 4087 0600
Email: mail@nicolaibisgaard.dk
CVR: 33924038

Adresse

Nølev-Assedrup Gl. Skole
Assedrupvej 53,
8300 Odder

Møbelpolstring, unikke gardiner & unikt boligtilbehør